Airconditioneftersyn

Serviceeftersyn på aircondition

Serviceeftersyn på aircondition eller klimaanlæg med kølemiddel af typen R134A, inkl. kølemiddel, sporemiddel, klimakompressorolie. 

 695,-

Serviceeftersyn på aircondition - med pollenfilter

Serviceeftersyn på aircondition eller klimaanlæg med kølemiddel af typen R134A, inkl. kølemiddel, sporemiddel, klimakompressorolie og pollenfilter.

 995,-

AIRCONDITIONEFTERSYN - MED R134A ELLER R1234YF KØLEMIDDEL
Et airconditioneftersyn er ikke inkluderet i dine serviceeftersyn - men det er af både økonomiske og helbredsmæssige hensyn en rigtig god idé at få tjekket airconditionanlægget regelmæssigt.

Et almindeligt airconditionsystem taber 10% af sit kølemiddel hvert år. Kølemidlet indeholder olie, som smører systemet under brug. Hvis anlægget kører tør, risikerer du, at det går i stykker.

Et defekt airconditionanlæg kan koste mange tusinde kroner at reparere - og regelmæssige eftersyn kan derfor være en rigtig god investering. Derudover giver et velfungerende airconditionanlæg et bedre indeklima i bilen og gør din tur mere behagelig.

AIRCONDITIONEFTERSYN TIL EL - OG HYBRIDBILER
Trænger din elbil eller hybridbil til et airconditioneftersyn? Vores medarbejdere har været på kursus ved Christonik i airconditioneftersyn til el - og hybridbiler, så du kan køre rundt med et sundt indeklima. Du kan booke tid online herunder. 

AIRCONDITIONEFTERSYN INKL. 100 GRAM KØLEMIDDEL
For de fleste bilmærker og modeller vil 100 gram kølemiddel være tilstrækkeligt til et system, der er løbende vedligeholdt. Du skal dog være opmærksom på, at beholderen kan rumme helt op til 1000 gram - alt afhængigt af modellen. Prisen for ekstra gram kølemiddel finder du her på siden - på både R134A og R1234YF. 

Hvis systemet er defekt eller har været kørt tør, vil en opfyldning overstige de 100 gram, der er inkluderet i vores airconditionservice.

BOOK TID TIL EFTERSYN ONLINE
Du kan booke tid til et airconditioneftersyn her på siden ved at lægge den service, du ønsker, i kurven. .

Gode tilbud