Olieskift

Tradebase oliskift

Olieskift inkl. filter via Tradebase inkluderer:

  • Bilens gamle olie tømmes og bortskaffes
  • Udskiftning af bundproppakning
  • Udskiftning af oliefilter
  • Påfyldning af op til 4 liter motorolie der følger bilproducentens anbefalinger
  • Nulstille serviceindikator (hvis påkrævet)
  • Diverse materialer og værkstedsmateriel

695-

En motor, der arbejder, skal smøres. Noget af det værste, der kan ske for en bilmotor, er at den mangler olie. Derfor bør du overholde serviceintervallerne med olieskift og udskiftning af oliefiltrene, så motoren kan arbejde optimalt. Hos Super Dæk Service kan du altid være sikker på, at din bil er i sikre hænder uanset mærke og årgang – også når det gælder olieskift.

Oliefiltrets opgave er at filtrere olien for snavs og urenheder, og derfor skiftes oliefiltret altid sammen med olien, så du undgår gamle urenheder i den nye olie. Hvis du er i tvivl om, hvornår bilen skal have ny motorolie på, anbefaler vi, at du efter hver 1000 kørte kilometer tjekker oliestanden ved brug af olliepinden, du finder under motorhjelmen.

Vi bruger den bedste olie og oliefiltre
Vi bruger kvalitetsolie. Kvalitetsolie yderer optimal beskyttelse ved både lave og høje temperatur i alle viskositetsklasser. Kvalitetsolie sikrer motoren bedre smøreevne ved koldstart, men også mindre slid, en renere motor og længere levetid. Oliefiltrene er OE-godkendte – det vil sige, at de er i samme kvalitet som originalerne og dermed med i din fabriksgaranti.

Når du efterfylder olie på motoren, bør du bruge samme olie med samme specifikationer og viskositet som dem, der står i bilens instruktionsbog. Det er også dem, vi bruger. Derfor kan du også købe en ekstra liter kvalitetsolie af os, når vi alligevel udskifter olien på din bil.

Derfor skal der ny motorolie på bilen 
Som en helt naturlig del af bilens forbrug vil olien på bilen forsvinde en smule over tid. Men det er ikke den eneste grund til, at det er vigtigt at bestille tid til olieskift med jævne mellemrum – olien slides nemlig ved brug, og dens viskositet nedsættes, hvilket betyder at oliens smøreevne daler. Med andre ord bliver olien altså tyndere, og det betyder større slitage på bilen.

Olieskift skal prioriteres 
Fortæller servicebogen eller infodisplayet at det er tid til olieskift, så er det vigtigt, at du enten selv skifter olien eller bestiller tid hos din lokale Super Dæk Service-afdeling. Du vil nemlig ikke risikere, at bilen tager skade af manglende olieskift og oliefiltre. Du er altid velkommen til at kontakte din lokale afdeling, hvis du har spørgsmål om olieskift eller skift af oliefilter.

Gode tilbud